O nama

Dakle, da se malo bolje upoznamo. Za početak Vi nas.     

     Samostalna radnja "BARNAK" se nalazi u Staroj Pazovi nadomak Beograda. Naša primarna delatnost je proizvodnja plastičnih čepova za krajeve metalnih cevi, kao i ugradnih delova za metalnu galanteriju. Pored toga u našem proizvodnom programu se nalaze i drugi sitni proizvodi od plastike namenjeni drugim, ne manje bitnim, privrednim granama. 

     O našoj ljubaznosti, korektnim odnosima  ... pričaju drugi, a mi se ponosimo našim višegodišnjim iskustvom, inovativnošću, kao i konstantnim napredovanjem, kako u pogledu kvaliteta, tako i velikom količinom stalnih kupaca. Naši proizvodi se nalaze, širom sveta, od Srbije, državama u okruženju, EU, Rusije ... pa čak i u nekim Afričkim zemljama. Konstantno napredovanje i osluškivanje tržišta, a pogotovo želja naših kupaca, dovelo je do toga, da proizvodimo prepoznatljive proizvode, visokog kvaliteta. I tu naravno nije kraj. Napredujemo i dalje, stvaramo i trudimo se svakodnevno da Vam pojednostavimo posao i ponudimo nešto novo. U Vašem je interesu, da naš proizvod bude što kvalitetniji, jer time direktno doprinosimo kvalitetu Vašeg proizvoda, a uvek nam je drago kad saznamo, da ste zahvaljujući našim proizvodima kvalitet Vaših proizvoda, digli na još viši nivo. Tražimo i ne plašimo se novih poslovnih izazova, jer je to način da se uverimo da naš kvalitet, a samim tim i proizvod, zaista vredi, kao i način da napredujemo i da pomeramo granice u inovativnosti. Takođe, jako nam je bitno, da Vas ne ograničavamo, već i Vama da omogućimo široku kreativnost na Vašim proizvodima.

Kratka istorija ...

     Samostalna radnja "BARNAK" je osnovana još davne 1994 godine. Prvenstveno se bavila proizvodnjom raznoraznih brizganih predmeta od plastične mase (čepovi, tiplovi, obujmice, nosači polica, obeleživači datuma ... ) , kao i raznim proizvodima od tekstila (privesci, neseseri, peretonice ... ) .
     01.09.2004 godine dolazi do reorganizacije radnje i u potpunosti se radnja posvećuje izradi plastičnih ugradnih delova za metalnu galanteriju, među kojima vodeću ulogu i dalje zadržavaju plastični čepovi za metalne cevi. Od starog proizvodnog programa, sem plastičnih čepova, nastavlja se još i sa proizvodnjom sitnih plastičnih predmeta namenjenih papirnoj industriji (obeleživači datuma za kalendare, plastične ručke za kartonske kutije, nosači zastavice ... )
     01.09.2010 godine radnja počinje sa proizvodnjom novije unapređene generacije (PNG) plastičnih čepova, što ju je učinilo jedinstvenom i prepoznatljivom na domaćem tržištu.
     05.08.2011 godine, je priznat patent za PNG seriju plastičnih čepova pod nazivom PLASTIČNI ČEP ZA KRAJ METALNE CEVI. Priznato pravo upisano je pod brojem 1220 U, sa pravom prvenstva od 12.07.2010 g. Ovo je bio samo još jedan dokaz u nizu, da smo prvi, da smo najbolji i da smo za korak ispred svih ostalih. 
     01.06.2012 godine, širimo proizvodnju i nakon niza uspešnih proizvoda iz PNG serije, na tržište plasiramo LT-Stand - univerzalne stalke za prenosne računare, a prvi model među njima je LT-Stand Z 1.0 . Nakon modela Z 1.0 usledili su modeli X 1.0 kao i model namenjen za prezentacije L 1.0.
     15.09.2014 godine počinjemo proizvodnju modela LT-Stand Z 2.0. Nakon ovog modela su usledili niz drugih uspešnih modela druge generacije. (Za ceo period proizvodnje nije bilo ni jedne reklamacije na proizvod što samo potvrđuje kvalitet)
     15.04.2017 godine počinjemo s proizvodnjom treće generacije stalaka a prvi na tržište izlazi LT-Stand X3. Uporedo plasiramo i više modela MINI serije namenjene za rad na laptopu iz kreveta.
     23.04.2017 godine postaje dostupno za preuzimanje prvo stabilno izdanje našeg operativnog sistema za laptop računare EQuilibrium.
     31.01.2019 godine predstavljamo EQuilibrium "Level Three" New Experience2 - treće stabilno izdanje koje ide rame uz rame sa vodećim operativnim sistemima.
     01.05.2020 godine proširujemo proizvodni program sa novim PNG modelima nogica koje odlikuje povišena otpornost na udarce kao i modeli sa podesivim nagibom.
     01.09.2020 godine izlazi EQuilibrium IV , četvrto stabilno izdanje

     21.01.2021 godine EQuilibrium OS V, peto stabilno izdanje ...
     12.09.2022 godine predstavljen novi logo BARNAK 2023 ...
     27.01.2023 godine upisano je pravo u Registar industrijskog dizajna pod registarskim brojem 11704 pod nazivom Ručka za kartonsku kutiju sa pravom prvenstva od 06.09.2022 godine
     01.09.2023 godine počela proizvodnja novih modela obeleživača datuma za kalendar M2024

    ... i tu naravno nije kraj ... i dalje napredujemo. 


    

 

       Podatke vezane za SR"BARNAK" kao i veleprodajne cenovnike možete preuzeti OVDE

     U delu VESTI , trudimo se da vas pravovremeno obaveštavamo o bitnim, ili manje bitnim dešavanjima koja su vezana za sr "BARNAK" .

     Ako imate bilo kakva pitanja vezana za naše proizvode, saradnju ... čak i kritiku, slobodno nas kontaktirajte

     Takođe posetite deo Predstavljamo de se trudimo da Vam približimo naše pojedine proizvode i da Vas na neki način bolje upoznamo sa prednostima tih proizvoda (preporučujemo da pogledate ove stranice

     Neki od naših proizvoda (obeleživači datuma, ručke za kutije, stalci za zastavice ... ) se ne nalaze u našoj internet prodavnici, i o njima se možete informisati na ovoj stranici

     Pošto su neki naši proizvodi patentirani, više o tome možete saznati na sledećoj stranici

   

 

 


Nema proizvoda u ovoj kategoriji.